Главная » Красота, Новости » V.Ok Esthetic & Spa – un paradis pentru frumusețea ta!

Suntem la început de an, iar acest lucru ne motivează să facem și mai multe lucruri frumoase și menite voua, dragile noastre.

Anul 2015 a fost unul plin de spor. Am reușit să deschidem cel de al doilea centru de frumusețe din rețeaua V.OK, lucru de care ne mândrim.  V. Ok  Esthetic  & Spa oferă și mai multe servicii, la același nivl înalt de profesionalism.

Suntem în primele zile ale anului și dorim să vă urăm mult spor și succese în ceea ce faceți și, nu în cele din urmă, vă invităm la noi.

Fie că doriți să începeți o nouă carieră,  sau doriți să aflați mai multe taine din știința frumuseții, specialiștii noștri vă vor fi mereu aproape pentru a vă împărtăși secretele și vă vor oferi specializare în cosmetologie, meso-terapie, manichiura și pedichiură, epilare, piercing, injectări și multe altele.

Profesionalismul specialiștilor noștri vă va ajuta să readuceți frumusețea naturii, ba chiar și să o îmbunătățiți chiar și dacă vă propuneți să scăpați de cele mai complicate probleme cum ar fi pigmentația, riduri, acnee, păr nedori și chiar și celulita.

Odată ce am ajuns să devenim zeițe ale frumuseții la început de an, merită să ne relaxăm și să beneficiem de procedurile spa și masaj de la V.OK Esthetic & Spa.

Date de contact:

Tel: 079796867, 022 106 910

e-mail: v.ok_beautycenter@yahoo.com

www.abyss.md

Поделиться:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg

Новый комментарий

© 2015 Журнал Formula krasoti · Все права защищены